Dit hebben onze klanten ervaren...

Helmi Huberts
10

Wij waren al bekend met de makelaar en zijn zeer tevreden over het contact, de presentatie, de kosten en de service.

Anoniem
9

Jurriën heeft een eigentijdse aanpak en is een deskundige makelaar. De communicatie met hem verliep soepel en snel. Hij is op vele momenten van de dag bereikbaar wat wij als zeer prettig hebben ervaren in het contact. De terugkoppelingen verliepen helder. Onze ervaringen met Jurriën zijn zeer positief. Je kunt met alle vragen komen op zowat ieder tijdstip van de dag. Kortom, wij bevelen Hermsen Garantiemakelaars zeker aan!

Martijn Buurman
8

Werd goed door heidi geholpen met aanleveren papieren

Dhr. en mevr. Hoose
10

Wij zijn bijzonder tevreden over de Makelaar Hermsen Super samenwerking, fijne begeleiding, zeker aan te bevelen

Anoniem
9

Prettige samenwerking met de makelaar. Met de volledige service is de verkoop soepel en vlot verlopen.

mevrouw Beijer-Scholten
8

Zeer tevreden over de makelaardij, communicatie goed.

Anoniem
9

Goede begeleiding bij zowel koop nieuwe woning als verkoop oude woning. Goed bereikbaar, goed overleg, prettig contact.

Mevrouw E.A.M. van Genuchten
7

Over het algemeen ben ik zeer tevreden. Ik heb wel het gevoel dat ik in de fase van foto´s maken en plaatsen zelf erachteraan moet zitten. Ik had het bijvoorbeeld fijn gevonden dat na het ontvangen van de foto´s van de fotograaf aan de makelaar, jullie iets hadden laten weten en mij de foto´s hadden doen toekomen. Nu heb ik daar zelf voor moeten bellen en moeten vragen of de foto´s voor-in het weekend geplaatst konden worden. gewoon kwestie van attent zijn. Met vriendelijke groet, Elsbeth

Anoniem
9

Zeer prettige makelaars, professioneel, prettige communicatie. Veel ervaring en kennis van het vak.

Stefan Hoogbergen
10

Ik zie weinig mogelijkheden voor verbetering. Het hele proces tot nu toe is zeer goed verlopen.

Dhr. Kuijpers
10

Contact met deze makelaar was perfect, goede begeleiding met de verkoop. Zeer prettig om mee samen te werken, houden je goed op de hoogte als er weer nieuw ontwikkelen zijn tijdens het verkoop proces.

Dhr. N. Saris
7

Het overleg is informeel en hartelijk: dat is heel prettig. Toch was ik teleurgesteld toen ik constateerde dat mij toch redelijk wat zaken onduidelijk bleven. Enkele weken voor de overdracht moest ik opeens nog een redelijke lijst aan verplichtingen rond zien te krijgen. En ook de onduidelijkheid van de notaris speelde hierin in een rol. Zeker als je standaardbrieven gaat versturen waarin bijvoorbeeld wordt gevraagd om een verklaring van erfrecht van jaren terug. Anders formuleren zou ik zeggen en een handige lijst hanteren waar je e.e.a. op kunt afvinken en op tijd ermee aan de slag kunt. Een week voor de overdracht aangeven dat een uur voorafgaande hieraan nog een inspectie van het pand plaatsvindt, is voor mij aan de (te) late kant. Niettemin is makelaar Hermsen een makelaar die je kunt vertrouwen en voor jou de kooltjes uit het vuur wil halen.

Simone Molthoff
9

Vriendelijk

Anoniem
8

Deskundige makelaar die goede kennis heeft van de markt in Nijmegen. Vriendelijk, echter zou communicatie beter kunnen.

Anoniem
9

Marcel is een rasonderhandelaar met veel mensenkennis, en een goed gevoel voor timing en presentatie. Zijn kennis van de markt, regels en vergunningen is ongekend en hij was altijd bereikbaar, ook tijdens zijn vakantie. Al met al heeft hij zich ruimschoots terugverdiend.

Elly Peters-Schoonderbeek
10

Prettig contact. Professioneel kantoor. Uitstekende informatie!

Dhr. Van Rangelrooij
10

Hermsen Makelaars werd aangeraden door een vriend. Na vergelijk met twee branchegenoten gekozen voor Hermsen vanwege de jarenlange ervaring, buurtkennis, maar bovenal de vriendelijke en persoonlijke benadering. Het huis was in 4 dagen verkocht voor een goede prijs. Kortom, zeer tevreden. Bedankt Marcel, Sharon, Jurriën!

Anoniem
9

Goed en soepel contact. Men weet wie je bent en waar het over gaat, ook bij telefonisch contact. Korte lijnen, snel antwoord

Anoniem
8

De deskundige en professionele begeleiding van het totale verkoopproces verliep optimaal. De regelmatige afstemmingen ten aanzien van de verkoopstrategie en prijsstelling heb ik als zeer deskundig en prettig ervaren.

Theo Melchels
8

Correcte benadering en vertrouwelijk en de tijd nemend!

Edwin den Houting
10

Heeft dit huis ook aangekocht was daar zeer tevreden mee .mag het nu ook verkopen.

Dhr. Borgers
8

Prettig contact met de makelaar!! Korte lijnen en accuraat gehandeld met de verkoop. De gemaakte afspraken altijd nagekomen.

Anoniem
9

Goede communicatie, korte lijntjes, Denkt in oplossingen. Correct in de omgang, toegankelijk.Heel prettige samenwerking.

Dhr. Lavrijsen
9

De koper van ons huis vertelde ons dat hij zelden een makelaar was tegengekomen die zoveel wist over het huis. Een mooi compliment

Anoniem
9

Vlot en professioneel contact met Dhr. Hermsen. Zijn charmante manier van handelen siert hem ook. Team receptie en andere makelaars van dit bedrijf attent en geven constante feedback. De fotograaf was ook professioneel en gedetailleerd. Ik kan dit bedrijf aanbevelen!

Dhr. Dekkers
9

Het contact met makelaar Marcel Hermsen is uitermate aangenaam verlopen en wij zijn zeer tevreden over zijn inzet. Alleen lof.

Anoniem
10

We hebben vantevoren zitten denken aan zelf verkoop ( bijv via makelaarsland) Open gesprek daarover gehad met makelaar Marcel Hermsen. Hij wist ons te overtuigen dat hij waarschijnlijk een hogere verkoopprijs en betere verkoopvoorwaarden zou kunnen onderhandelen dan dat we dat zelf zouden doen. En dat is compleet gelukt. De verkoopprijs was ons misschien zelf ook nog wel gelukt, maar de voorwaarde dat we pas 1 maand nadat onze te bouwen woning wordt opgeleverd de overdracht hebben ( waarschijnlijk sep/okt 2018) hadden we zelf nooit kunnen regelen.

Michèle Amadée Schuiling-van der Hoogt
9

Erg fijn geholpen met het opstarten van de verkoop van het huis. Het klikte goed met Erik

Ben Jeurissen
8

Solide en betrouwbaar

Jonathan Solcer
7

Intake en presentatie waren goed. Nu hopen op een snelle verkoop.

Dhr. Joop Landewers
8

Contact was goed! Dachten goed mee en hielden ons voortdurend op de hoogte van de verkoopactiviteiten!

Anoniem
8

Het contact met deze makelaar verliep zeer professioneel en correct! Afspraken werden zeer correct gemaakt en werden goed nagekomen. De fotograaf verdient ons inziens een extra pluim. Door zijn kennis kwam ons appartement met een extra dimensie op Funda terecht.

Dhr. Albers
9

Een 10 voor alle punten was ook correct, maar je moet altijd een hele kleine marge houden. Zat zelf in het onderwijs en de stimulans en gretigheid tot het hoogste moet blijven. De begeleiding en samenwerking was voortreffelijk. Ik zou Makelaars Hermsen dan ook aan iedereen doorgeven als een super makelaar. Tof jongens. Zeker Jurrien een gouden pluim geven.

Martin Riggeling
9

Gevoelsmatig en bewezen in de praktijk een "TOP " makelaar

Mesut Tasci
9

goed gevoel bij eerste contact met de makelaar. is gewoon zichzelf en straalt vertrouwen uit, weet waar hij het over heeft. Maakt dingen niet mooier dan dat ze zijn. Nu hopen dat het huis snel wordt verkocht...

Anoniem
10

Zeer vriendelijke en toegankelijke makelaar, mijn eerste verkoop en met alles dacht hij mee. Zoals je van een makelaar mag verwachten !!

Anoniem
9

Onze ervaringen met deze makelaar zijn zeer goed, je kunt met alle vragen komen op zowat ieder tijdstip vd dag. Zij zijn zeer kundig en weten goed hoe ze het aan moeten pakken. Verder vonden wij het hele prettige mensen om contact mee te hebben. Een makelaar waar je je goed bij voelt, zeker aan te raden.

Anoniem
9

mijn ervaring met Hermsen makelaars is zeer goed . Vooral zeer ter zake kundig en wat ook heel prettig is ,persoonlijk zeer betrokken . wij hebben dit als zeer aangenaam mogen ervaren. Van Hermsen Makelaars hebben wij dan ook veel steun mogen ervaren die je in een belangrijke stap in het leven zoals de verkoop van je woning zo hard nodig hebt. wij kunnen en zullen dan ook deze dan ook zeer aanbevelen. Nogmaals dank hiervoor

Anoniem
9

Aardige, kundige en realistische makelaar, die de markt goed kent en begrijpt wat mensen graag willen. Heeft ons geweldig geholpen.

Tiny Wouters-Bles
10

Tot op heden zijn alle afsprake'n 100% nagekomen.

Anneloes Stoll-Zwitselaar
9

Positief

Cindy Bakker- Berends
8

Het snel schakelen was heel erg prettig voor ons.

Anoniem
9

Woning, mede door professioneel optreden van makelaar Hermsen goed en snel verkocht. Naar mijn inzicht veel plaatselijke kennis en ervaring, vooral in Nijmegen-oost.

Anoniem
10

Ontzettend tevreden over begeleiding, advies en snelheid. Mijn huis is binnen 6 weken verkocht voor een goede prijs. Dat is zeker te danken aan de professionele vertegenwoordiging door Hermsen.

Sander Janssen
10

Open en eerlijk advies, ondersteunend en professioneel. Prettig in contact en zogvuldig in gehele proces.

Silke Vermeulen
9

Wij zijn over alles (gang van zaken) zeer tevreden en hebben een goed gevoel bij Erik Hermsen. Erg fijn te ervaren dat er op vragen direct gereageerd wordt. Erg behulpzaam en meedenkend.

Anoniem
9

Mijn makelaar( Bob) is erg vriendelijk, zorgvuldig en attent. Had ik 'n vraag over iets wat met de verkoop te maken had dan zocht hij dat op of gaf meteen antwoord. Ik heb hem ook als aankoopmakelaar en dat zegt genoeg lijkt mij. Als ik hem bel maar de telefoon niet opneemt, vanwege het een of ander, ziet hij aan het nummer dat ik het was en belt terug. Ik kan hem zeer aanbevelen!! Met vriendelijke groet, Mevr. Willemien Selten

Shirley Willems
9

We zijn goed en snel geholpen en ze zijn goed (telefonisch) bereikbaar en duidelijk. Mooie presentatie van ons huis. Ook zeker complimenten voor de goede fotograaf Jan Krijbolder.

Jan Wilem Everts
8

Ben tevreden over de aanpak van de makelaar. Luistert naar de klant en geeft prima adviezen.

Anoniem
7

Goede en correcte begeleiding bij de verkoop van het appartement. Ik was al bekend met de makelaardij. Zij hadden het appartement al eerder in de verkoop toen ik het kocht.

Terug
Recent bekeken