Nieuws

Start verkoop Huissens Hoogh fase 2

20 december 17.00 uur start de verkoop van de woningen in Huissens Hoogh fase 2. Dit project omvat 35 woningen. Voor de woningen kun je je online inschrijven via je persoonlijke account. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat en wat je moet doen om in aanmerking te komen voor een woning? Lees dan snel verder!

Nieuw jaar, nieuw huis?

Gaat 2019 hét jaar worden waarin jij jouw droomhuis gaat kopen. Misschien wel ook je eerste huis? Zoals je wellicht wel inmiddels weet is het geen overbodige luxe om als starter op de woningmarkt een flinke eigen inleg te hebben liggen. Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, maar waarom wachten? Begin vandaag al met sparen met deze slimme tips.

Overwaarde. Wat nu?

Omdat de huizenprijzen lekker de pan uitrijzen, is de kans groot dat er sprake is van overwaarde. Maar wat doe je hier mee? In je nieuwe huis stoppen? En wat als je geen nieuwe koopwoning wilt? Of gaat emigreren?

Verona van Bruxvoort - Daalder
9

Eerlijk en duidelijk

RJ Hermsen
9

Mogelijk door de recessie was de vraag naar het door ons te verkopen appartement niet zo hoog. Er onstaat dan een onterecht gevoel van "wordt er wel voldoende aan gedaan" door de makelaar.

Marino van der Zande
8

Onze makelaar geeft ons het gevoel dat hij alleen voor ons bezig is en staat klaar om m

Lees meer
Terug
Recent bekeken