Nieuws

Start verkoop Huissens Hoogh fase 1 donderdag 28 juni a.s.

28 juni 17.00 uur start de verkoop van de woningen in Huissens Hoogh fase 1. Dit project omvat 26 woningen. Voor de woningen kun je je online inschrijven via je persoonlijke account. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat en wat je moet doen om in aanmerking te komen voor een woning? Lees dan snel verder!

Start verkoop Huissens Buyten dinsdag 26 juni 17.00 uur

26 juni 17.00 uur start de verkoop van de villa's in Huissens Buyten. Dit project omvat 8 prachtige woningen. Voor de woningen kun je je online inschrijven via je persoonlijke account. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat en wat je moet doen om in aanmerking te komen voor een woning? Lees dan snel verder!

Zo verhuis je relaxed met kleine kinderen

Heb je jouw droomhuis gevonden en moet je voor het eerst met de hele bonte boel binnenkort verhuizen? Dan is dit de start van een spannende en rommelige periode, zowel voor jou als de kleintjes. Een verhuizing met kinderen is namelijk wel een tikkeltje anders dan een ‘normale’ verhuizing, wij helpen je op weg met de juiste voorbereiding.

anoniem
9

erg tevreden, de presentatie van de fotos en hoe het op funda is weergegeven was erg goed. Er werd de tijd genomen voor vragen en uitleg. We konden zelf bepalen of het gesprek thuis of kantoor was

Anoniem
10

Prettige en snelle communicatie met Bob en het kantoor. Gedegen kennis van zaken alsmede heeft hij de onderhandelingen goed gedaan.

Verkoper van Andalusiëstraat 34
10

Zeer deskundig, vooral in de regio. Toegankelijk en zeer flexibel; lees: altijd bereikbaar en doelgericht.

Lees meer
Terug
Recent bekeken