Start verkoop Huissens Buyten dinsdag 26 juni 17.00 uur

26 juni 17.00 uur start de verkoop van de villa's in Huissens Buyten. Dit project omvat 8 prachtige woningen. Voor de woningen kun je je online inschrijven via je persoonlijke account. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat en wat je moet doen om in aanmerking te komen voor een woning? Lees dan snel verder!

Start verkoop Huissens Buyten

Dinsdag 26 juni a.s. starten we met de verkoop van Huissens Buyten! Inschrijven kan online via je persoonlijke account, binnenkort staan alle tekeningen en documenten om een goede keuze te maken voor je klaar op de website.

Heb je toch nog vragen?

Wij staan met een heel team voor je klaar in de Woonwinkel van Rabobank Maas en Waal - Oost Betuwe (Vierakkerstraat 32 Huissen) op 26 juni a.s. tussen 18.30 en 19.30 uur.

 

Stap 1: Aanmelden

Een belangrijke 1e stap is dat je je bij ons aanmeldt als belangstellende voor jouw droomhuis. Dat doe je door op het hartje te klikken bij het woningtype dat je bevalt. Indien je nog geen persoonlijk account hebt aangemaakt, wordt je nu gevraagd dat te doen. Klik op "ik heb nog geen account" en maak je account alsnog aan.
Je favoriete woningen zie je in jouw persoonlijke account onder 'Favorieten’.
Je ontvangt dan niet alleen regelmatig een update over de ontwikkeling van het huis en het buurtje, maar je hebt ook meteen de zekerheid dat je de volgende stap kunt doen.

Stap 2: Voorkeuren

Op de dag dat de verkoop start ontvang je een mail, zodat jij je direct online kan inschrijven voor de woning van je dromen. Alle informatie waarop jij jouw keuze kunt baseren komt beschikbaar op de website én in jouw account. Tijdens de inschrijfperiode en tot aan de sluitingsdatum (26 juni 17.00 uur en 3 juli 17.00 uur) kun je je voorkeuren wisselen, woningen uit je lijstje verwijderen of toevoegen. Deze wisselingen worden direct in ons systeem opgeslagen. Jouw inschrijving is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

Let op! Je krijgt deze e-mail alléén als je je interesse kenbaar hebt gemaakt voor één of meerdere woningtypes van het desbetreffende project. Staan die woningtypes nog niet in je favorietenlijstje? Voeg ze dan toe door terug te gaan naar het aanbod op de website en bij jouw favoriete woning op het hartje te klikken.

Stap 3: De toewijzing

Wij wijzen de woningen toe op basis van de voorkeuren.
Daarbij proberen we zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. We streven naar een zo optimaal mogelijke bezetting (of: verdeling) van de bouwnummers. Als er voor een bepaald bouwnummer meerdere mensen hun voorkeur hebben aangegeven, vindt de toewijzing plaats aan de meest concrete kandidaten. Dit wil zeggen dat bij die kandidaten al een financiële check is gedaan door de bank of hypotheekverstrekker.

 

Hoe wordt je een concrete kandidaat? Daarvoor hebben wij een brief nodig van jouw bank of hypotheekverstrekker. Hierin moet in elk geval staan dat ze jouw inkomen, vermogen en/of schuld hebben gecheckt. Plus een vermelding van het bedrag dat je kunt lenen. Deze brief kun je uploaden in je persoonlijke account tijdens de inschrijfperiode.

Stap 4: optie of reserve, en dan?

Wanneer de tijdlijn op toewijzing staat, zie je hoeveel dagen het nog duurt voordat de optanten en reservekandidaten bekend gemaakt worden. Heb je op de dag van de bekendmaking een optie toegewezen gekregen, dan krijg je het scherm zoals hier naast te zien is.

In dit geval heb je een optie op bouwnummer 003 en sta je op de reservelijst voor bouwnummer 005. Je hoeft verder niets te doen. Eén van de makelaars neemt contact met je op voor het plannen van een afspraak.

Heb je geen optie toegewezen gekregen, dan kom je op de reservelijst te staan. Komt er een bouwnummer vrij, dan neemt de makelaar contact met je op.

 
optie mijn eigen huis

anoniem
9

erg tevreden, de presentatie van de fotos en hoe het op funda is weergegeven was erg goed. Er werd de tijd genomen voor vragen en uitleg. We konden zelf bepalen of het gesprek thuis of kantoor was

Anoniem
10

Prettige en snelle communicatie met Bob en het kantoor. Gedegen kennis van zaken alsmede heeft hij de onderhandelingen goed gedaan.

Verkoper van Andalusiëstraat 34
10

Zeer deskundig, vooral in de regio. Toegankelijk en zeer flexibel; lees: altijd bereikbaar en doelgericht.

Lees meer
Terug
Recent bekeken